19 Haziran 2015 Cuma

Kitap İncelemesi #62 (Starbound #1 / Benim Uzak Yıldızım)


Benim Uzak Yıldızım

Amie Kaufman & Meagan Spooner

Go! Kitap
Çeviren: Ebru Sürmeli
Özgün Adı: These Broken Stars
519 Sayfa - Ciltsiz

             ★ ★ ☆ ☆ 


KAPAK:

 Go! Yayınları'ndan çıkan ve alışıldık mıknatıslı tasarımıyla yayımlanan kitabın kapağında, düştükleri ıssız gezegende birbirlerine tutunmaktan başka çareleri olmayan Lilac ve Tarver resmedilirken, tasarımın müthişliğinin yanı sıra Go! Kitap editörlerine okuyucuların fikirlerine önem verdikleri için de teşekkür etmek isterim.




YAZARLAR HAKKINDA:

 Uzun zamandır sıkı dost olan yazarlar Amie Kaufman ve Meagan Spooner, birlikte yazdıkları Starbound Serisi ile genç yaştaki okurların ilgisini kazanırken, aynı zamanda bilimkurgu türündeki kitaplarla arkadaşlıklarını da yazıya aktarmış oldular.


KONUSU:

 Güzel, zengin ve yalnız prenses; Lilac Rose LaRoux
 Cesur, güçlü ve aşık binbaşı; Tarver Merendsen
 Ve ikilinin bilinmezlikle yaşadığı macera dolu günler... 

 İkarus'un yakınlardaki bir gezegene düşmesi ile hayatta kalan Lilac ve Tarver, eve dönüşün yolunu aramaya başlarlar. 
 Kısıtlı erzak, kötü hava şartları ve ne idüğü belirsiz canlılarla mücadele ederken, birbirlerine alışmaya çalışan çift çok geçmeden tarifsiz aşkın ağlarına yakalanırlar. 
 Başlarda ıssız sandıkları gezegende ise çok geçmeden yalnız olmadıklarını anlarlar. Her ikisinin de geleceği için biran önce sinyal vericiyi bulmalı ve bu garip yerden kurtulmalıdırlar. 


KİTAP HAKKINDA:

 Yurt dışında, takip ettiğim kişiler tarafından bir hayli beğenilen ve bu sebeple benim de oldukça merak ettiğim, yayımlanmasını dört gözle beklediğim Benim Uzak Yıldızım, büyük beklentilerle başladığımdan mısır, olay örgüsünün yetersizliğinden midir, yoksa 2 ayrı yazarın aynı projede bulunmasından mıdır bilinmez beni hüsrana uğrattı. Bunun haricinde kitabın Go! Kitap'ın diğer yayınları gibi akıcı bir biçimde ilerlediğini eklemek isterim.

SONSÖZ:

 Konu ilginizi çektiyse Benim Uzak Yıldızım'ı okuyabilirsiniz.




Tüm Hakları Saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...