16 Aralık 2014 Salı

Kitap İncelemesi #41 (Bildirge Serisi #3 / Miras)

Miras 
Gemma Malley

Delidolu Yayınları
Çeviren: Zarife Biliz
Özgün Adı: The Legacy
243 Sayfa - Ciltsiz

            ★ ★ ★ ☆ 


"Albert, böyle bir buluşu saklamak ahlâk açısından yanlış. İnsanların bilmeye hakkı var. Bilim bencil olmaz. Bunu bana sen öğrettin."

KAPAK:

 Delidolu Yayınları tarafından orijinal tasarımıyla yayımlanan kitabın kapağında, sonsuz yaşam döngüsünü simgeleyen çiçek bulunmakta.



YAZAR HAKKINDA:

 Bilim ve Distopta'yı harmanladığı Bildirge Serisi'ni Miras ile sonlandıran Malley, okuyucuları düşündürürken aynı zamanda onlara gerçeği kavratmaya çalışıyor.




KONUSU:

 Sonsuz yaşam inanılmazdı. Ölümün sizi asla yakalayamayacağını bilmek insana huzur veriyordu. 
 Ancak bu huzur, insanların kuruyup adeta yok olmasıyla çok geçmeden bozulacaktı.
 Richard Pincent, olanlara anlam vermekte zorlanıyordu. Yapılan otopsi sonuçları her seferinde aynı çıkıyordu ama bu imkansızdı. Uzun Ömürlülük ilaçlarını hiçbir şey alt edemezdi. Hiçbir şey!
 Richard insanlara sonsuza kadar yaşamayı vadetmişti. Şimdi ise onlara her şeyin alt üst olduğunu söyleyemezdi. Tüm yapması gereken Alfred'in bahsettiği sonsuz yaşam döngüsünü bulmaktı.


KİTAP HAKKINDA:

 Hepimiz kimi zaman sonsuza kadar yaşamayı düşleriz. İnsan ömrünün kısa, yapacak onca şey varken dünyaya veda etmenin anlamsız olduğuna inanırız. Peki ya sonsuz yaşam, sandığımız kadar büyülü bir şey midir?
 Miras, her ne olursa olsun insanlığın doğa karşısında duramayacağını ve doğru olanında bu olduğunu anlatıyor.

SONSÖZ:

 Siz de tıpkı benim gibi distopyalardan hoşlanıyorsanız, ilgi çekici bir konuya sahip olan Bildirge Serisi'ne şans verebilirsiniz.

 

Tüm Hakları Saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...