29 Temmuz 2014 Salı

Kitap İncelemesi #20 (Sonsuz Gülün Sırları Serisi 1/ Karanlık Sular) | Dex Şöleni |

  Karanlık Sular
   Fiona Paul

    Dex Yayınları
Çeviren:Melis Özben 
Özgün Adı: Secret Of The Eternal Rose / Venom 
430 Sayfa - Ciltsiz

     ★ ★  ☆ 

Kimse ölüler kadar iyi sır saklayamaz.

KAPAK:

 Sonsuz Gülün Sırları Serisi'nin ilk kitabı olan Karanlık Sular, Dex Yayınları tarafından orjinal kapak tasarımıyla yayımlandı. Kapakta yer alan, mor maskesinin altında tanınmamak için gizlenen Cassandra'nın(Cass) merak ve korku dolu yeşil gözleri hayretle etrafı kolaçan ederken, kalbine yerleşmiş tutkulu aşk, dudaklarından okunmakta. Ayrıca kitabın arka kapağında, Venedik suları üzerinde ilerleyen dehşet verici seri katili de görmek mümkün.


YAZAR HAKKINDA:

 Washtington Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi alan yazar, büyüyünce ne olacaksın sorusuna her şey cevabını veriyordu. Bu sebeptendir ki yazar olmayı tercih etti. Çünkü ancak bu şekilde istediği her mesleği yapabilecekti.
 Fiona Paul'un ilk kitabı olan Karanlık Sular, aynı zamanda Sonsuz Gülün Sırları Serisi'nin de ilk kitabıdır.
 Tarihi aşk ve macerayı harmanlayan yazar, sade anlatımıyla kitabı kısa sürede okunur hale getirmekle kalmayıp, bunun yanı sıra size Rönesans döneminde yaşanan cinayetler zincirini de sunmakta.



KONUSU:

 Cassandra(Cass), anne ve babasının ölümünden sonra teyzesinin yanında yaşamaya başlamıştı. İstediği her şeye sahip olan genç kız bütün bunlara rağmen kendini bu koca evde sıkışıp kalmış hissediyordu. Yalnızlık içini günden güne kemiriyordu. Üstelik en iyi arkadaşı Liviana'nın ölümünden sonra bu his daha da çekilmez bir hal almıştı.
 Liviana'nın defin edildiği o gece Cass, evlerinin yanındaki mahsenmezarı ziyaret etmeye karar verdi. Arkadaşının mezarında bir başka bedenin bulunduğunu gördüğünde, gözlerine inanamadı. Önce bir başkasının mezarına girdiğini sandı ancak sonra gerçeği anladı. Liviana'nın cesedi esrarengiz bir şekilde kaybolmuştu.
 Yine o gece mezarlıkta tanıştığı genç adam Falco ise Cass'in yaşamını tümüyle değiştirecekti.


KİTAP HAKKINDA:

 Karanlık Sular, sizin Rönesans'taki o ihtişamlı yaşama tanık olmanızı isterken, tutkulu ve imkansız aşkın büyüsüne kapılmanızı sağlayacak.
 Cass ile birlikte yaşanan cinayetlerin sorumlusunu aramaya koyulurken, kimi zaman genç kontesin cesaretine hayran kalacaksınız.
 Bu kitap sizi Venedik'in karanlık sularında heyecan verici bir gezintiye çıkaracak.

SONSÖZ:

 Serinin diğer kitapları Belladonna ve Starling ülkemizde henüz yayımlanmamış olsa da macera içeren bir tarihi aşk romanı arıyorsanız bu kitabı okuyabilirsiniz.



Karanlık Sular Kitabının Tanıtım Videosu





2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...